AJONEUVOJEN PAIKANNUSPALVELU

Sähköinen ajopäiväkirja palkanlaskentaan, laskutukseen ja verotukseen. Voit myös seurata ajoneuvoa johon paikannin on asennettu reaaliajassa mobiilisoveluksen tai tietokoneen avulla.

Laiteratkaisuna voidaan käyttää esimerkiksi auton tupakansytyttimeen liitettävä paikanninta jossa on erillinen työajopainike. Työajopainikkeella voit eritellä helposti työ- ja yksityisajot. Laitteisto on vaihdettavissa toiseen tarpeen mukaan jolloin laitteen hinta määräytyy tarvittavan laitteisiton mukaisesti.

Palvelusopimuksen kesto 3KK

Kuukausi hinta: 14,90€

Palvelusopimuksen kesto 12KK - JATKUVA

Kuukausi hinta: 12,90€

Laitemaksu

Tarvittava laitteisto katsotaan ajoneuvon / tarpeen mukaan

*Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron 24%

* Yhden kuukauden ilmainen käyttöönotto kuukausi

 

Paikanninlaitteisto

FMP100 on Plug and Play -seurantalaite, jossa on GNSS-, GSM- ja Bluetooth-yhteydet sekä tupakansytyttimen virtaliitin. Se on ihanteellinen kevyiden ajoneuvojen seurantaan sovelluksissa, kuten kuriiripalvelut, autonvuokraus ja leasing, vakuutustelematiikka ja monet muut sovellukset, joissa yksinkertainen integrointi on välttämätöntä. Bluetooth 4.0 LE sallii tämän pienen laitteen edistyneen seurannan ominaisuudet: erilaisten tietojen lukemisen Bluetooth Low Energy -antureista, handsfree-kuulokkeiden käytön, laiteohjelmisto sekä kokoonpanopäivitykset.

Esimerkki laitemaksu, paikannin (FMP100): 79,00€, kertamaksu.

Vaihtoehtoiset paikannuslaitteet näet verkkokaupastamme